🎥 UFC vechtmachine Whittaker slaat Aliskerov onderuit: Spectaculaire knock-out MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 UFC vechtmachine Whittaker slaat Aliskerov onderuit: Spectaculaire knock-out

🎥 UFC vechtmachine Whittaker slaat Aliskerov onderuit: Spectaculaire knock-out

Robert Whittaker was vanavond snel klaar met last minute vervanger Ikram Aliskerov door deze in de headliner van het UFC Saoedi-Arabië in Kingdom Arena in Riyadh, Saudi Arabia knock-out te slaan.

Robert Whittaker heeft vanavond in Saoedi-Arabië een statement gemaakt. De voormalig UFC kampioen was in de headliner van UFC Fight Night 202 snel klaar met last-minute invaller Ikram Aliskerov. Na een dominante eerste ronde besliste Whittaker het gevecht in de tweede ronde met een vernietigende knock-out.

Overtuigende overwinning in eerste ronde

Whittaker begon sterk en liet Aliskerov geen moment rust. De Australiër domineerde het gevecht met krachtige stoten en trappen. Aliskerov probeerde zich te verdedigen, maar Whittaker was te sterk en te snel. In de tweede ronde landde Whittaker een serie rake stoten die Aliskerov naar het canvas stuurden. De scheidsrechter stopte het gevecht onmiddellijk.

Whittaker bevestigt status als topvechter

Met deze overwinning bewijst Whittaker dat hij nog altijd een van de beste vechters in de middengewicht divisie is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws