🎥 Conor McGregor duikt op in MMA-kooi bij Bellator event Dublin: 'Surprise' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Conor McGregor duikt op in MMA-kooi bij Bellator event Dublin: 'Surprise'

🎥 Conor McGregor duikt op in MMA-kooi bij Bellator event Dublin: 'Surprise'

Conor McGregor maakte een verrassingsbezoek aan het Bellator MMA event in Dublin vanavond. De Ierse topvechter kwam op met de door hem gesteunde vechter Sinead Kavanagh die ten onder ging tegen Arlene Blencowe.

Dat McGregor opduikt bij een Bellator event in zijn thuisstad Dublin was niet geheel onverwacht. Sinead Kavanagh die kan rekenen op de steun van McGregor verloor en daarna kwam de UFC ster zelf even aan het woord.

"Ik had minder momentje en nu de blessure, maar ik ga vechten. Ik gun het die gasten niet die eigenlijk niet aan mij kunnen tippen", zei McGregor. Dan Hardy de man met de microfoon maakte van de gelegenheid gebruikt meer uit McGregor te krijgen.

OVer het gevecht met Chandler: "Ja de nieuwe datum staat vast. Ik ga niemand uit de weg", aldus mcGregor die met zijn uitspraken de verontrustende fans gerust heeft gesteld met zijn uitspraken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws