🎥 Schandelijke overwinning! Worstelaar woest na bizarre actie rivaal Nieuws
Nieuws

🎥 Schandelijke overwinning! Worstelaar woest na bizarre actie rivaal

🎥 Schandelijke overwinning! Worstelaar woest na bizarre actie rivaal

Gisteren 9 juni, tijdens het "Polyak Imre & Varga Janos – 2024" toernooi in Boedapest, behaalde de Cubaanse worstelaar Luis Alberto Orta Sanchez een zeer discutabale overwinning in de Grieks-Romeinse categorie tot 67 kg.

Hoewel Orta Sanchez uiteindelijk ook de finale won tegen de Georgiër Leri Abuladze met een score van 4-0, is het vooral zijn halve finale die voor veel ophef zorgt.

In deze halve finale stond Orta Sanchez tegenover de Iraanse Esmaeil Eivazi. Met nog slechts 2 seconden op de klok leek Eivazi de overwinning binnen te hebben. De score stond op 7-3 in het voordeel van de Iraniër en na de laatste actie stopten beide worstelaars met vechten omdat de tijd om was. Eivazi begon zelfs al te juichen voor zijn overwinning.

Is dit de meest controversiële overwinning van het jaar?

Maar Orta Sanchez, die achter stond in punten, sprong onverwachts op en wist op miraculeuze wijze nog een 4-punts move uit te voeren. Dit bracht de score op 9-7 in zijn voordeel en bezorgde hem de overwinning.

De Iraanse Eivazi was woest en hoewel Orta Sanchez een sensationele comeback maakte, ging dit wel ten koste van zijn sportiviteit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws