Glory's terugkeer naar België: 'Obstakels door dwarsliggende autoriteiten?' Nieuws
Nieuws

Glory's terugkeer naar België: 'Obstakels door dwarsliggende autoriteiten?'

Glory's terugkeer naar België: 'Obstakels door dwarsliggende autoriteiten?'

Goed nieuws voor de fans van Glory Kickboxing: de organisatie schijnt plannen te hebben om terug te keren naar België. Volgens geruchten staat er op 24 augustus een event in Antwerpen op het programma.

Dit nieuws komt kort na de succesvolle Lichtzwaargewicht Grand Prix van afgelopen weekend in Rotterdam Ahoy. De fans zijn alvast enthousiast, hoewel Glory het event zelf nog niet officieel heeft bevestigd.

De laatste keer dat Glory Kickboxing in België was, liep dat helaas niet goed af. In 2022 werd het event in Hasselt geplaagd door rellen veroorzaakt door hooligans. Dit leidde tot paniek onder het publiek en 18 gewonden. De veiligheid rond het event werd toen hevig bekritiseerd.

Burgemeester van Antwerpen kan roet in het eten gooien

Ondanks de eerdere problemen en het feit dat Glory het event nog niet heeft bevestigd, zijn er insiders die vrezen dat de plannen voor Antwerpen kunnen mislukken. De burgemeester van de stad Bart de Wever zou de boel wel eens kunnen dwarsbomen.

Hij gaf eerder al geen toestemming aan kickbokser Jamal Ben Saddik om een sportschool te openen in de regio van Antwerpen, vanwege zorgen over de maatschappelijke veiligheid.

Belgische en Nederlandse fans hopen op comeback

De Belgische fans hopen vurig op een Glory-event in hun land. Een van de potentiële publiekstrekkers zou een gevecht kunnen zijn tussen Berjan Peposhi en Deniz "Bad Boy" Demirkapu. Ook voor Nederlandse fans is een event in Antwerpen aantrekkelijk vanwege de korte reistijd.

Of Glory Kickboxing daadwerkelijk terugkeert naar België is op dit moment nog onduidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws