Onthullende video UFC-ster Adesanya duikt op: 'Ik pak hem terug' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Onthullende video UFC-ster Adesanya duikt op: 'Ik pak hem terug'

Onthullende video UFC-ster Adesanya duikt op: 'Ik pak hem terug'

Nieuwe beelden achter de schermen van UFC 293 onthullen de rauwe reactie van Israel Adesanya op zijn nederlaag tegen Sean Strickland. Zoals bekend verloor Adesanya zijn UFC-middengewicht titel op dit evenement in een onverwachte nederlaag tegen de underdog Strickland.

Sindsdien is "The Stylebender" niet meer in actie gekomen, maar de verwachting is dat hij bij zijn terugkeer direct zal strijden voor de titel. Deze nieuwe beelden bieden echter een unieke blik op Adesanya's emoties direct na het gevecht.

Troostende woorden en een ijzeren wil

"Je bent nog steeds de kampioen", zegt zijn moeder Taiwo Adesanya terwijl ze haar zoon omhelst. "Als je vandaag je handschoenen neerlegt, ben je financieel onafhankelijk. Laat je dus door niets gek maken, oké?"

"Het is een mooi verhaal voor [Strickland], ik ben trots op hem", vertelt Adesanya aan zijn vader Oluwafemi. "Maar ik ga hem pakken. We verslaan hem terug, oké? Dat beloof ik."

"We hadden een slechte avond", troost Izzy's coach Eugene Bareman zijn vechter. "We konden niet vinden wat we wilden, maar we zullen het weer vinden."

"Bedankt voor de kans", zegt hij later tegen UFC-baas Dana White. "Bedankt dat je dat gevecht hebt georganiseerd. Nogmaals, het maakt niet uit. Zelfs als het zijn nacht is, maakt het niet uit, het is nog steeds geschiedenis. Het is een goed verhaal voor hem, een goed verhaal voor Amerika. Zo is het nou eenmaal, dat is de game."

Op weg naar een rematch?

De beelden tonen een gemotiveerde Adesanya die vastbesloten is om terug te keren en wraak te nemen op Strickland. De verwachting is dat hij bij zijn terugkeer direct zal strijden voor de middengewicht titel.

Of Adesanya zijn belofte kan waarmaken en Strickland van de troon stoot, blijft te zien. Eén ding is zeker: de rivaliteit tussen deze twee vechters is verre van voorbij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws