'Schande!' Jamal Ben Saddik geboycot door Talpa Nieuws
Nieuws

'Schande!' Jamal Ben Saddik geboycot door Talpa

'Schande!' Jamal Ben Saddik geboycot door Talpa

Jamal Ben Saddik de Glory topkickbokser wordt door Talpa geboycot. In een email aan de atleet laat het bedrijf weten, dat de aflevering van het programma Code van Coppens waarin hij mee zou doen niet wordt opgenomen.

Als reden geeft Talpa te kennen dat de situatie rondom de familie van Ben Saddik het bedrijf heeft doen besluiten de opnames uit te stellen. Ben Saddik wordt in de Nederlandse en Belgische pers constant in verband gebracht met aanslagen op onder andere gebouwen. Die voorheen in het bezit waren van enkele van zijn familieleden.

Ben Saddik die de email online zette in zijn Instagram story noemt de beslissing 'karaktermoord' en haalt uit naar de diverse kranten waaronder de Telegraaf en het AD. Waarvan de laatste ook een aantal Belgische titels bezit. Eerder verzocht de kickbokser om liever over zijn sportprestaties te schrijven dan over de gebeurtenissen waar hij en zijn familie aan worden gelinkt. Waarvan niet is bewezen dat deze daadwerkelijk aan hen zijn gericht.

Talpa dankt Ben Saddik voor zijn interesse in het programma en schrijft letterlijk: ,,Vanwege de verschillende berichten over de onrustige situatie rondom jou en je familie zoals wij dat uit de Belgische en Nederlandse pers hebben vernomen", schrijft Marcel Kuijer eindredacteur van Talpa. Dit stuit niet alleen Ben Saddik tegen de borst maar ook diens fans zijn woest en noemen de beslissing schandalig.

Boze reacties

Diverse fans uitten hun boosheid door te zeggen dat Talpa niet rechtvaardig handelt. ,,Gisteren in Shownieuws een programma van Talpa op SBS6 te zien dat deze met twee maten lijkt te meten. Zo werd Peter Gilles van het programma 'Massa is Kassa' de hand boven het hoofd gehouden", schrijft een fan.

,,Deze moet voor de rechter verschijnen voor mishandeling, maar toch houdt Talpa het programma in de lucht? Terwijl er in het geval van Jamal niet is bewezen dat de aanslagen aan hem zijn gericht. Dit is pure willekeur en zwartmakerij. Maar ja een kip met gouden eieren zoals Gillis zullen zij niet snel opofferen. Het is schandalig wat Talpa doet met Jamal. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws