Russische UFC'er: 'McGregor stelt geen zak voor, zo klaar met hem' Nieuws
Nieuws

Russische UFC'er: 'McGregor stelt geen zak voor, zo klaar met hem'

Russische UFC'er: 'McGregor stelt geen zak voor, zo klaar met hem'

Islam Makhachev liep letterlijk door Bobby Green heen afgelopen nacht tijdens het UFC Fight Night-evenement bij UFC APEX, Las Vegas.

Makhachev versloeg Green via TKO op 3:23 van de eerste ronde. De leerling van UFC-legende Khabib Nurmagomedov, Makhachev liet weer eens zien tot de gevaarlijkste vechter binnen de UFC lichtgewicht divisie te behoren. Nu wil de Rus, Conor McGregor voor zijn en eist een titelgevecht.

De beschermeling van Khabib, is een van de beste worstelaars van de UFC. Na twee minuten in de wedstrijd kwam hij boven op Green en nam snel een dominante positie in. Makhachev strafte Green met stoten.

Eerder dan McGregor

Green slaagde erin zijn positie even te verbeteren. Makhachev hield even in maar startte weer een stoten bombardement totdat scheidsrechter Herb Dean de wedstrijd afwees. Na de wedstrijd sprak de Rus met de pers en benoemde zijn plannen voor een titelgevecht en een eventueel gevecht met McGregor.

,,Ik wil gewoon een titelgevecht", zei Makhachev in zijn interview na het gevecht. ,,Conor McGregor is voor mij licht werk en versla ik met gemak." McGregor die verslagen werd door Khabib eist ook een titelgevecht bij zijn terugkeer deze zomer, en zal deze ook wel eens kunnen krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws