Conor McGregor draagt gewonde vechter uit arena (video) Nieuws
Nieuws

Conor McGregor draagt gewonde vechter uit arena (video)

Conor McGregor draagt gewonde vechter uit arena (video)

Conor McGregor en Sinead Kavanagh zorgden voor een geweldig moment bij Bellator 275. Kavanagh liep een knieblessure op, waardoor McGregor haar droeg.

Sinead Kavanagh ging vrijdag de Bellator-kooi binnen, bij Bellator 275, in de hoop te vertrekken met een overwinning en twee intacte knieën. Ze zal genoegen moeten nemen met de overwinning. Tijdens haar gevecht met mede-Ierse Leah McCourt, liep Kavanagh een zware knieblessure op, waardoor ze haar evenwicht verloor en haar vermogen om te exploderen in de kooi.

Met haar teamgenoot en MMA-icoon McGregor die haar aanmoedigde, voerde ze een van de meest heftige gevechten ooit. Het was echter geen gemakkelijke strijd. Kavanagh domineerde een groot deel van de tweede ronde, totdat haar knie het begaf. Waardoor McCourt niet alleen kon overleven, maar McCourt ook de kans kreeg om de controle over te nemen.

Echte team maatjes

Dat was niet wat er gebeurde, en ondanks dat haar knie duidelijk gecompromitteerd was, overleefde Kavanagh de derde ronde. Om haar echter niet helemaal terug te laten lopen op haar slechte knie, droegen McGregor samen met de hulp van hun teamcoach John Kavanagh Sinead naar achteren. In een echt moment van sportiviteit onder teamgenoten.

Terwijl ze naar achteren werd gedragen, onthulde het Bellator team dat Kavanagh nog een kans zou krijgen op de kampioen vedergewicht bij de vrouwen, Cris "Cyborg" Justino. Vermoedelijk nadat haar knie genezen is. Maar als de verwonding ernstig is, moet ze misschien wachten op haar titelkans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws