Rooie Rakker vangt klappen na diefstal vaporizer (video) Nieuws
Nieuws

Rooie Rakker vangt klappen na diefstal vaporizer (video)

Rooie Rakker vangt klappen na diefstal vaporizer (video)

Wat gebeurt er als je er iemand van beschuldigd je vaporizer te hebben gestolen, maar deze ten stelligste ontkent en zijn vuisten trekt. Dan vallen er klappen en in het ergste geval gewonden.

Twee jongemannen die ruzie met elkaar kregen in een openbaar toilet raakte in een eenzijdig gevecht. De jongen met het rode haar confronteerde een in zijn ogen dief van het wegnemen van diens vaporizer.

Nare trap

Vaporizers of elektrische sigaretten vervangers zijn niet goedkoop en gewild bij fervente rokers. De man in de witte trui ontkent iets gestolen te hebben. De jongen met het rode haar besluit dan maar via een duw zijn rivaal te bewegen tot het leegmaken van zijn zakken.

Daar ging het gruwelijk mis, de jongen bleek aan zijn vechthouding te zien een bokser te zijn. Na een aantal klappen loopt de jongen met het rode haar een bloedneus op, loopt even weg, komt terug en krijgt een schop vol in zijn gezicht. Dat laatste had niet gehoeven.... Of de vaporizer terecht is laat zich raden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws