Opschepper krijgt klappen van profbokser (video) Nieuws
Nieuws

Opschepper krijgt klappen van profbokser (video)

Opschepper krijgt klappen van profbokser (video)

Een zelfverklaarde "beste blote vuist bokser ter wereld" werd ruw wakker geschud door profbokser Joe Riggs. De man kreeg dan ook flink klappen.

Het incident gebeurde eerder deze maand nadat een man dag in dag uit de sportschool van Riggs binnenkwam en onzin praatte. De man schepte op door te verklaren de "beste blote vuist bokser ter wereld" te zijn (lees verder onder de Insta video post).

Deze bewering eindigde op brute wijze doordat Riggs besloot op 8 december eindelijk genoeg gehoord te hebben. Hij nodigde de vastberaden man uit om in de ring te stappen. ,,Als jongens met mannen komen spelen", onderschreef Riggs de video op Instagram van het incident.

Waarom zou je dat doen

,,Deze man kwam dag na dag binnen en zei dat hij de beste blote vuist bokser ter wereld is, en we wilden hem een ​​voorproefje geven van waar hij om vroeg", aldus voormalig UFC vechter Riggs. De man had dan ook geen schijn van kans tegen Riggs.

Joe Riggs kwam voor het laatst in actie tijdens BKFC Montana in oktober. Daar scoorde hij een knock-out overwinning in de eerste ronde op mede UFC-veteraan Melvin Guillard. Wat de uitdager betreft, denk goed na voordat je een goed getrainde bokser uitdaagt, voor je het weet landt je op de vloer van de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws