Rico Verhoeven zit klem! Extreem duur speeltje te klein voor de King (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven zit klem! Extreem duur speeltje te klein voor de King (video)

Rico Verhoeven zit klem! Extreem duur speeltje te klein voor de King (video)

Rico Verhoeven is niet alleen een kickbokslegende maar ook een autoliefhebber. Hij bezit een aantal dikke auto's maar de King of Kickboxing past net niet in een te kleine Koenigsegg Jesko

Op de International Amsterdam Motor Show trok Rico Verhoeven alle aandacht toen hij in een Koenigsegg Jesko probeerde te passen. De supercar, met een vermogen van 1280 pk en een prijskaartje van 3 miljoen euro, bleek net iets te krap voor de imposante kickbokser.

Unieke samenwerking tussen Rico Verhoeven en Urban Automotive

Verhoeven is meer dan alleen een kickbokser. Hij is ook een succesvolle zakenman met zijn eigen autobedrijf, Urban Automotive. Op de Amsterdamse autoshow onthulde hij zijn nieuwste project: de URBAN RANGE ROVER.

Deze exclusieve auto, met een vermogen van 345 pk en een geschatte prijs van rond de 250.000 euro, is ontworpen in samenwerking met Verhoeven.

Van vechtsport tot autokoning

De carrière van Rico Verhoeven is er een van uitersten. Van zijn beginjaren als kickbokser tot zijn huidige status als multimiljonair en zakenman, Verhoeven heeft zich keer op keer opnieuw uitgevonden.

De passie van Rico Verhoeven voor auto's

Auto's zijn altijd een grote passie van Verhoeven geweest. Naast zijn eigen autobedrijf bezit hij ook een aantal exclusieve auto's, waaronder een McLaren sportwagen.

Maar de Koenigsegg Jesko is een maatje te klein voor Verhoeven die een echte autoliefhebber is. Hij kan zich in ieder geval gelukkig prijzen met een super dikke McLaren sportwagen waar de nodige PK's de straatstenen eruit rijdt bij het optrekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws