Turks-Marokkaanse Demirkapu in actie op 26 april tegen top tegenstander in Thailand Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Turks-Marokkaanse Demirkapu in actie op 26 april tegen top tegenstander in Thailand

Turks-Marokkaanse Demirkapu in actie op 26 april tegen top tegenstander in Thailand

Deniz Demirkapu liet tijdens zijn debuut bij ONE Championship afgelopen februari een onuitwisbare indruk achter door Buakhiao Por Paoin in slechts 59 seconden te verslaan met een onberispelijke front kick naar de lever.

Bronnen melden onze redactie dat de Turks-Marokkaanse kickbokser Deniz Demirkapu ingepland staat voor een nieuw gevecht op 26 april tegen Suakim een geduchte tegenstander.

Hoewel de officiële aankondiging nog moet worden gedaan, is de anticipatie al voelbaar. Deel uitmakend van de Friday Nights reeks events benadrukt niet alleen het belang van het aankomende gevecht maar vestigt ook de aandacht op Demirkapu's ambitie om zichzelf verder te bewijzen in de ONE Championship arena.

Nieuwe uitdaging bij ONE Championship

Als voormalig Enfusion Kampioen is Deniz geen onbekende in het kickbokslandschap. Zijn vermogen om tegenstanders met nauwkeurige en krachtige stoten uit te schakelen, heeft hem niet alleen binnenlandse maar ook internationale erkenning opgeleverd.

De knock-out overwinning op Buakhiao is een perfect voorbeeld van zijn bekwaamheid en strategische inzicht in de ring. Het gevecht, dat onderdeel was van de ONE Friday Fights 53, heeft Demirkapu's positie in de vechtsportwereld onmiskenbaar versterkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws