Jamal Ben Saddik is terug! 'Er komen grote dingen aan' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik is terug! 'Er komen grote dingen aan'

Jamal Ben Saddik is terug! 'Er komen grote dingen aan'

Slechts amper een week na zijn operatie aan tumoren in zijn nek, is Jamal Ben Saddik alweer terug in de trainingszaal. De Marokkaanse topvechter, bekend om zijn vastberadenheid en kracht in de ring, deelt via Instagram mee dat zijn fans zich kunnen opmaken voor "grote dingen".

De strijd tegen kanker

Het nieuws over Ben Saddik's hernieuwde gevecht tegen kanker, na de diagnose die hem opnieuw trof, liet de kickbokswereld niet onberoerd.

Fans en medevechters waren geschokt toen bekend werd dat de ziekte was teruggekeerd en dat een operatie onvermijdelijk was.

Controversie en speculatie over zijn toekomst

De terugkeer van Ben Saddik in de sportschool is niet alleen een teken van zijn ongeëvenaarde wilskracht, maar ook het begin van speculatie over zijn toekomst in de sport.

De meningen van fans zijn verdeeld, waarbij sommigen suggereren dat hij beter afscheid kan nemen van Glory, terwijl anderen juist pleiten voor een heroïsche terugkeer.

Of en wanneer Ben Saddik snel weer in actie komt bij Glory is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws