Ondanks eerdere kritiek gaat Rico Verhoeven nieuw financieel avontuur aan Nieuws
Nieuws

Ondanks eerdere kritiek gaat Rico Verhoeven nieuw financieel avontuur aan

Ondanks eerdere kritiek gaat Rico Verhoeven nieuw financieel avontuur aan

Rico Verhoeven is naast Glory wereldkampioen kickboksen ook acteur en zakenman. De topkickbokser schroomt dan ook niet om nieuwe avonturen aan te gaan en heeft zich verbonden aan 'Knaken' een Nederlands crypto-platform.

Knaken, een Nederlands crypto-platform, en Buckaroo, een Nederlandse online betalingsverwerker, de handen ineengeslagen. Samen introduceren ze een nieuw betaalsysteem genaamd 'Settle', waarmee consumenten met cryptovaluta zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kunnen betalen bij hun favoriete online winkels.

Betalingskloof overbruggen

Naast de introductie van Settle, heeft Knaken ook aangekondigd dat ze kickbokser Rico Verhoeven hebben betrokken als zakenpartner. Verhoeven, bekend om zijn vernieuwende aanpak zowel in de ring als in zijn zakelijke avonturen, ziet parallellen tussen de perceptie van kickboksen en crypto betalingen.

"Voor een lange tijd heerste er scepsis over kickboksen, vergelijkbaar met de huidige twijfels over crypto betalingen. Echter, we bevinden ons op de drempel van een significante ommekeer. Ik ben altijd een pionier geweest in het introduceren van vernieuwingen, zowel binnen de boksring als in mijn zakelijke ondernemingen. Met 'Settle' demonstreren we hoe het omarmen van uitdagingen en innovatieve concepten fantastische resultaten kan brengen," aldus Verhoeven.

Rico Verhoeven eerder onder vuur voor promoten Crypto munt

In 2022 kreeg Rico Verhoeven nog zware kritiek voor het promoten van de crypto munt Florin. Financieel experts en fans uiten hun bezorgdheid over de promotie van deze digitale munt, waarbij sommigen spreken van mogelijke oplichterij. Cryptodeskundigen wijzen op rode vlaggen rondom Florin en benadrukken dat de promotie door bekende sporters zoals Verhoeven en darter Michael van Gerwen niet altijd gebaseerd is op volledige kennis van de cryptomarkt.

Settle is ontworpen om de kloof tussen de cryptomarkt en alledaagse betalingen te overbruggen, waarbij het systeem ondersteuning biedt voor ongeveer 150 verschillende cryptovaluta. Het meest opvallende aspect van Settle is dat gebruikers met crypto kunnen betalen bij webshops zonder dat ze een crypto wallet nodig hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws