Zware kritiek op Rico Verhoeven: 'Deel deze troep niet' Nieuws
Nieuws

Zware kritiek op Rico Verhoeven: 'Deel deze troep niet'

Zware kritiek op Rico Verhoeven: 'Deel deze troep niet'

Rico Verhoeven, Glory Kickbokskampioen krijgt zware kritiek te verwerken voor het promoton van Crypto munt Florin. Experts waarschuwen voor bedrog en spreken al over oplichterij, zo schrijft onder andere Omroep Brabant.

Op social media liet Verhoeven zich positief uit over de digitale munt Florin. Ook darter Michael van Gerwen promootte de munt. Financieel experts waarschuwen voor de munt: ,,Ze hebben geen idee wat ze promoten”, zeggen deze tegen Omroep Brabant vandaag (gaat verder onder Twitter bericht).

Via social media sprak Verhoeven over een 'awesome project', dit stuit nu op kritiek van fans en de financieel experts trekken aan de noodrem. ,,Of een project daadwerkelijk oplichterij is, is vaak pas achteraf te zeggen nadat de makers er met de centen vandoor zijn, maar ik zie wel een aantal rode vlaggen", zegt Cryptodeskundige Frank van Weert over Florin.

Oplichters

,,Ik heb het onderzocht en het is behoorlijk schunnig, alles wijst op oplichterij. Rico en Michael hebben geen idee wat ze promoten", aldus Michaël van de Poppe, oprichter van cryptocommunity Eight Global. Het laat onverlet te zeggen dat een deel van de fans van Verhoeven en Van Gerwen wellicht Florin's gekocht hebben, wat dus niet echt verstandig lijkt.

Wie zich door de sporters liet leiden kan zomaar 70 procent van zijn inleg kwijt zijn. Inmiddels is de koers van Florin gekelderd met -60%. Of Verhoeven en de andere promotors zich bewust zijn van de beschuldigingen is niet bekend (lees hier meer).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws