Bekende vechters eren overleden topkickbokser Rob Kaman: 'Echte legende' Nieuws
Nieuws

Bekende vechters eren overleden topkickbokser Rob Kaman: 'Echte legende'

Bekende vechters eren overleden topkickbokser Rob Kaman: 'Echte legende'

De Nederlandse kickbokswereld is in shock na het overlijden van Rob Kaman op 63-jarige leeftijd. Kaman, die bekend stond om zijn harde lowkicks en spectaculaire gevechten, wordt door velen gezien als een van de grootste namen in de geschiedenis van de sport.

Geliefd icoon, inspiratiebron voor velen

Bekende vechters uit binnen- en buitenland uiten hun respect en condoleances via sociale media. "Lieve Robbie, door tegen jou te vechten realiseerde ik me wat er nodig is om de top te bereiken," schrijft Ernesto Hoost. "Bedankt daarvoor. Moge je rusten in vrede."

Lucia Rijker, topbokser en kickboksster, vult aan: "RIP Rob! Gecondoleerd aan al jouw dierbaren!" Gokhan Saki is kort maar krachtig: "Rust in vrede legende."

Rico Verhoeven eert overleden Rob Kaman

Kamans leven was gevuld met hoogte- en dieptepunten. Hij won talloze titels, waaronder het wereldkampioenschap kickboksen, en beïnvloedde de ontwikkeling van de sport enorm.

Rico Verhoeven de Glory kampioen zwaargewicht eert Kaman door te zeggen: "Rust in vrede legendarische Rob Kaman. Jij bent de grondlegger van de Nederlandse kickboks stijl. Slim, intelligent, charismatisch en je was je tijd ver vooruit."

Bekende vechters eren overleden topkickbokser Rob Kaman: 'Echte legende'

Rob Kaman was een pionier in de kickbokswereld. Hij inspireerde generaties vechters met zijn vechtlust en technische vaardigheid. Zijn legacy zal nog lang voortleven met een sport die mede dankzij hem grote aandacht krijgt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws