Rico Verhoeven openhartig in onthullende docu : 'Hij maakte het mij flink lastig' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven openhartig in onthullende docu : 'Hij maakte het mij flink lastig'

Rico Verhoeven openhartig in onthullende docu : 'Hij maakte het mij flink lastig'

Op 9 maart werd het GelreDome het toneel van een van de meest memorabele momenten in de kickbokswereld: Rico Verhoeven behaalde de overwinning in de Glory zwaargewicht Grand Prix. Fans en kenners hadden hoge verwachtingen, maar de weg naar de winst was allesbehalve eenvoudig voor de kampioen.

De Glory Grand Prix was niet alleen een strijd om de eer, een ring en een prijs van 500.000 dollar. Het was ook een kans voor de vechters om te bewijzen wie de ware heerser is in de zwaargewicht divisie. De spanning was te snijden, met elke vechter die hongerig was naar de overwinning.

Verhoeven zelf zegt dat Sofian Laidouni hem het meest in de problemen bracht door diens vechtstijl. Ook de andere vechters komen aan het woord en met de docu geeft Glory een onthullende kijk achter de schermen tijdens en na het event.

Een toernooi vol uitdagingen

Glory geeft in de documentaire een onthullend beeld geeft van wat er zich afspeelde tijdens en na het toernooi. Inclusief de veelbesproken confrontatie tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, en het intensieve gevecht tussen Nabil Khachab en Verhoeven, die tot een escalatie leidde.

"Die jab, rechts op zijn body hoek, als je hem (Rico Verhoeven, Red.), kort houdt, hij durft niet te knokken man, hij is een bangeschijter man", zegt de coach die vindt dat Verhoeven te veel in de clinch ging en niet van knokken houdt. Maar er was meer met andere topgevechten aan het woord en hoe zij de GP beleefden bekijk de docu voor meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws