Rico Verhoeven: 'Jake Paul heeft ballen en is verfrissend' (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Jake Paul heeft ballen en is verfrissend' (video)

Rico Verhoeven: 'Jake Paul heeft ballen en is verfrissend' (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul. Sterker nog Verhoeven vindt dat de YouTuber goed bezig is.

In een interview met Danny O'Donnell geeft Verhoeven zijn kijk op een aantal zaken. Zo komt rivaal Alistair Overeem voorbij, een eventueel gevecht met de UFC-legende. Ook is de Glory kampioen positief over de boksende YouTuber Jake Paul.

Levende legende

Over Paul zegt Verhoeven dat deze ballen toont door een bokscarrière te zijn gestart. ,,Hij heeft de ballen om het te doen, natuurlijk is het entertainment maar hij doet het wel", zegt Verhoeven. Over de tegenstanders van Paul zegt Verhoeven dat hij steeds betere krijgt.

Wat Overeem betreft zegt Verhoeven dat hij blij is dat deze bij Glory heeft getekend. ,,Ik ben blij met Overeem als tegenstander. Ik ben opgewonden dat weer is gaan kickboksen. Ik denk dat het een goede naam is om aan mijn lijst toe te voegen. Hij is een levende legende in vechtsporten, in kickboksen en in MMA, en hij presteerde over het algemeen redelijk goed. "

Het volledige interview met Verhoeven is te zien in bovenstaande video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws