Megabedrag! Jake Paul best betaalde bokser van 2021
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Megabedrag! Jake Paul best betaalde bokser van 2021

Megabedrag! Jake Paul best betaalde bokser van 2021

Foto: Jake Paul (Instagram)

Jake Paul, haalde het geld grote geld binnen met boksen in 2021. Volgens Forbes verdiende Paul $ 40 miljoen met zijn drie boksoverwinningen afgelopen jaar.

De voormalige YouTube-ster verdiende ook $ 5 miljoen extra met zijn andere inspanningen, waaronder zijn video’s. Hij is de op één na best verdienende YouTuber op de lijst van Forbes. Dit bedrag zet Paul op de 20e plaats van ’s werelds best betaalde atleten vorig jaar (lees verder onder video).

Enige bokser die de top 50 van die ranglijst bereikte is Canelo Alvarez, die met een geschatte $ 34 miljoen op de 48e plaats eindigde. In 2021 had Jake Paul drie gevechten toen hij het jaar in april begon met een KO-overwinning op Ben Askren.

MMA-vechten

Vervolgens sloot hij een deal met Showtime Boxing, waar hij in augustus tegen Tyron Woodley vocht. In december vond de herkansing plaats waar Paul een brute KO-overwinning behaalde. Paul gaat 2022 in met een hoop hype en overweegt een stap naar het MMA-vechten, zo zou hij al in gesprek zijn met PFL voor zijn debuut.

,,Ik zie niet in waarom als ik boksen op dit hoge niveau kan doen, ik ook niet MMA zou kunnen doen”, zei Paul tegen ESPN. ,,Ik ga me laten coachen door Jav Mendez, Team Khabib. Dat is dat. Ze willen dit 100 procent.” Hou van hem of haat Paul, hij had een fenomenaal 2021 en verdiende een hoop geld voor zijn inspanningen in de boksring.

Bekijk ook

‘Beat It!’ MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

Michael Jackson was de King of Pop, maar dat hij ook kon knokken

Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video)

Dat is pas wraak nemen

Eindelijk! Sportscholen weer open, wel met QR-Code

Goed nieuws voor de sporters

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page