Rico Verhoeven: 'Hier word ik pas gelukkig van' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Hier word ik pas gelukkig van'

Rico Verhoeven: 'Hier word ik pas gelukkig van'

Rico Verhoeven is in voorbereiding van zijn eerste echte film hoofdrol. Daarvoor moet de Glory kampioen best wel wat voor doen. Zoals gevechtstraining omdat de film 'Black Lotus' veel actie scenes zal bevatten. Om fit te blijven voor de film en zijn komende gevecht volgt de kickbokser een strikt plan, gezonde voeding en een strak trainingsschema.

Voor de film volgt Verhoeven acteerlessen en gevechtstraining omdat hij zijn mede acteurs niet mag raken. In een interview met Mens Health doet de topkickbokser uit de doeken hoe dat werkt. ,,Vechten in een film is heel anders dan vechten in de ring - ik mag mijn mede-acteurs niet zomaar raken", zegt Verhoeven.

De filmopnames starten eind deze maand en de rust tussen de gevechten door geeft de kickbokskampioen wat extra tijd om te herstellen. Vorig jaar sloeg Jamal Ben Saddik Verhoeven's oog aan diggelen. ,,Het herstel van mijn oog gaat de goede kant op, maar heeft nog even tijd nodig. Dat is maar goed ook, want ik heb het druk met veel nieuwe projecten de komende tijd."

Boegbeeld

,,Acteren is helemaal nieuw voor me,' zegt hij lachend. 'En daardoor ook best spannend. Het is alsof je voor de eerste keer een presentatie voor een grote groep mensen geeft. Of in mijn geval: alsof je voor het eerst de ring instapt. Niet het verlangen naar de wedstrijd, maar de weg ernaar toe maakt me gelukkig."

Recentelijk werd Verhoeven boegbeeld van High End Nutrition. Deze maken op verantwoordelijke wijze voeding supplementen. ,,Met goede voeding houd ik m'n lichaam, spieren en energieniveau op peil. Daarbij is voeding overigens niet genoeg, ik ben al lang in de weer met voedingssupplementen, aangezien ik niet alles uit voeding kan halen om optimaal te herstellen", aldus Verhoeven (lees hier meer in Mens Health).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws