'Rico is nu lang genoeg kampioen!' Tijd voor nieuw bloed Nieuws
Nieuws

'Rico is nu lang genoeg kampioen!' Tijd voor nieuw bloed

'Rico is nu lang genoeg kampioen!' Tijd voor nieuw bloed

Rico Verhoeven verdedigde met succes voor de tiende keer afgelopen weekend zijn Glory zwaargewicht titel. Jamal Ben Saddik trad voor de tweede keer aan in een poging het goud te claimen, maar slaagde niet. Ondanks de populariteit van Verhoeven vinden experts het tijd voor een nieuwe kampioen.

In de Podcast van journalist Giovanni Tjin gisteravond was onder andere kickbokslegende Remy Bonjasky gast naast de Nederlandse UFC-vechtster Germaine de Randamie. Zoals gebruikelijk in de Podscast van Tjin werd er scherp gediscussieerd en werden een aantal onderwerpen waaronder Verhoeven's kampioenschap aangesneden.

Glory's zwaargewicht divisie zit op slot

,,Ik dacht dat Jamal het wel zou redden deze keer tegen Rico", zegt Bonjsaky die vindt dat de Belg Insta-fit was dan goed op conditie. ,,Het wordt tijd voor nieuw bloed, niets ten nadelen van Rico, maar de Glory zwaargewicht divisie zit op slot. "

Ook kwamen eventuele troonopvolgers van Verhoeven aan bod, zo wordt Antonio Plazibat gezien als een goede kanshebber. De Kroaat van Mikes Gym maakte afgelopen weekend korte metten met Benjamin Adegbuyi. Bekijk de Podcast voor meer….

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws