'Rico en ik vechten binnen 1 jaar!' Plazibat wil titelkans Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico en ik vechten binnen 1 jaar!' Plazibat wil titelkans

'Rico en ik vechten binnen 1 jaar!' Plazibat wil titelkans

In een interview met Lucky Punch verteld Plazibat waarom hij ervoor koos bij de zwaargewichten te vechten. Ook legt hij de lat hoog en zegt binnen een jaar Rico Verhoeven te treffen in een titelgevecht, de Kroaat zegt dat critici hem de underdog positie gaven tegenover Adegbuyi.

,,Veel mensen geloofden niet dat ik dat gevecht zou winnen. Het maakte gewoon een extra motivatie in mij wakker in de stijl van 'Ik zal je nu alles laten zien' en hoe het zal werken", zegt Plazibat. ,,Het was slechts een kwestie van tijd voordat ik hem raakte. "

Binnen een jaar tegen de kampioen

,,Ik had niet verwacht dat ik hem zo snel zou raken en dat dit tot een knock-down zou leiden, maar uiteindelijk was dat het doel. Hij maakte enkele fouten die we op de training merkten, we oefenden erop. Ik moest het gewoon toepassen in het gevecht en dat was het", aldus een tevreden Plazibat.

,,Nederlanders houden me steeds vaker tegen op straat, bellen en zoeken foto's. Nu beginnen ze me te zien als een uitdager voor Rico, die een grote ster is. Dus verwacht ik tegen Rico te vechten in een jaar ik ben van plan die titel aan te vallen, ik wil het, ik plan niets minder dan dat", zegt Plazibat

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws