'Rico en ik vechten binnen 1 jaar!' Plazibat wil titelkans
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Rico en ik vechten binnen 1 jaar!’ Plazibat wil titelkans

‘Rico en ik vechten binnen 1 jaar!’ Plazibat wil titelkans

Antonio Plazibat boekte een stevige knock-out overwinning op de sterke Benny Adgebuyi afgelopen zaterdag tijdens Glory Collision 3. Na zijn overwinning zei de Kroaat dat het wraak was voor Badr Hari, waar hij altijd mee trainde en die door de Roemeen KO geslagen werd.

In een interview met Lucky Punch verteld Plazibat waarom hij ervoor koos bij de zwaargewichten te vechten. Ook legt hij de lat hoog en zegt binnen een jaar Rico Verhoeven te treffen in een titelgevecht, de Kroaat zegt dat critici hem de underdog positie gaven tegenover Adegbuyi.

,,Veel mensen geloofden niet dat ik dat gevecht zou winnen. Het maakte gewoon een extra motivatie in mij wakker in de stijl van ‘Ik zal je nu alles laten zien’ en hoe het zal werken”, zegt Plazibat. ,,Het was slechts een kwestie van tijd voordat ik hem raakte. “

Binnen een jaar tegen de kampioen

,,Ik had niet verwacht dat ik hem zo snel zou raken en dat dit tot een knock-down zou leiden, maar uiteindelijk was dat het doel. Hij maakte enkele fouten die we op de training merkten, we oefenden erop. Ik moest het gewoon toepassen in het gevecht en dat was het”, aldus een tevreden Plazibat.

,,Nederlanders houden me steeds vaker tegen op straat, bellen en zoeken foto’s. Nu beginnen ze me te zien als een uitdager voor Rico, die een grote ster is. Dus verwacht ik tegen Rico te vechten in een jaar ik ben van plan die titel aan te vallen, ik wil het, ik plan niets minder dan dat”, zegt Plazibat

Bekijk ook

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC

De 27-jarige MMA-vechter is doof vanaf zijn geboorte

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page