20:00 uur! Gratis UFC kijken vandaag, dat doe je hier MMA Nieuws
MMA Nieuws

20:00 uur! Gratis UFC kijken vandaag, dat doe je hier

20:00 uur! Gratis UFC kijken vandaag, dat doe je hier

De UFC keert zaterdag terug naar Abu Dhabi voor UFC 267 met een vroege starttijd van 20:00 uur Nederlandse tijd. Jan Blachowicz zal het opnemen tegen Glover Teixeira in het hoofdevenement voor het licht zwaargewicht kampioenschap.

UFC 267 is geheel gratis te zien voor Nederlandse fans, niet via tv maar op deze pagina of via KIJK.nl (livestream). Dit is goed nieuws voor de fans die graag hun idolen in actie zien. Normaliter zijn de UFC evenementen ook live te zien op tv, echter omdat de starttijd van 20:00 uur prime time is op tv nu dus alleen via livestream op je PC, laptop, of mobiel apparaat.

De UFC 267 vechtkaart

Alleen de hoofdkaart van UFC 267 is te zien, het voorprogramma niet. Er staan een aantal topgevechten op de rol want naast Blachowicz die zijn titel verdedigd tegen de Braziliaan Teixeira staan ook een aantal grote namen op het programma. Zien onderstaand het programma.

Jan Błachowicz vs. Glover Teixeira
Petr Yan vs. Cory Sandhagen
Islam Makhachev vs. Dan Hooker
Alexander Volkov vs. Marcin Tybura
Li Jingliang vs. Khamzat Chimaev
Magomed Ankalaev vs. Volkan Oezdemir

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws