Rapper Drake pakt 2,7 miljoen met winst Israel Adesanya op Alex Pereira via knock-out Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Rapper Drake pakt 2,7 miljoen met winst Israel Adesanya op Alex Pereira via knock-out

Rapper Drake pakt 2,7 miljoen met winst Israel Adesanya op Alex Pereira via knock-out

Drake heeft maar liefst $ 2,7 miljoen gewonnen nadat Israel Adesanya Alex Pereira op UFC 287 versloeg om de middengewicht titel terug te winnen.

De Nigeriaanse MMA koning Adesanya won de titel slechts vijf maanden nadat hij hem verloor van Pereira, die hem eerder twee keer had verslagen in het kickboksen. Volgens berichten verloor Drake de som van $ 1,6 miljoen nadat hij Adesanya had gesteund om te winnen in dat gevecht, maar hij maakte het goed voor de rapper in zijn rematch met Pereira.

Rapper Drake 2.7 miljoen rijker met UFC 287 weddenschap

De Amerikaanse rapper plaatste een weddenschap van $ 500.000 op Adesanya om te winnen. Drake's weddenschap leverde $ 885.000 op en een weddenschap van $ 400.000 dat hij door knock-out zou winnen, leverde maar liefst $ 1,8 miljoen op.

Toen hem werd gevraagd naar de weddenschap van Drake na zijn gevecht, zei Adesanya: “Shoutout naar iedereen die op mij heeft gewed, maar je moet je realiseren dat wanneer ik de UFC kooi binnenstap, ik mijn leven op het spel zet. Dat is de grootste weddenschap die je ooit kunt doen. Ik ben ook een gokker, dus schreeuw om inzet, we staan op het punt een nieuwe deal te sluiten met de UFC en meer geld te krijgen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws