Politieverklaring onthult details over arrestatie Topbokser: carrière voorbij? Nieuws
Nieuws

Politieverklaring onthult details over arrestatie Topbokser: carrière voorbij?

Politieverklaring onthult details over arrestatie Topbokser: carrière voorbij?

Boksheld Ryan Garcia blijft voor ophef zorgen. Naast twijfels over zijn prestaties in de ring, is zijn gedrag buiten de ring eveneens onderwerp van gesprek. Onvoorspelbaarheid is zijn handelsmerk geworden, maar voor velen is dat juist een groot probleem.

Garcia behaalde recent nog een overwinning op Devin Haney maar een mislukte drugstest zorgde voor meer vraagtekens dan antwoorden. Zijn toekomst in de bokswereld is op dit moment onzeker.

Naast de drugsproblematiek is Garcia nu ook gearresteerd op verdenking van vandalisme tijdens een hotelverblijf. De politie van Beverly Hills heeft inmiddels een verklaring over de kwestie afgegeven.

Politieverklaring onthult details over arrestatie

"Op 8 juni 2024, om ongeveer 17:15 uur, reageerde de politie van Beverly Hills op een melding van een 'dronken persoon' op 9850 Wilshire Blvd. (Waldorf Astoria)," aldus de verklaring van de politie van Beverly Hills die naar MMA Fighting is gestuurd.

Politieverklaring onthult details over arrestatie Topbokser: carrière voorbij?
Ryan Garcia (R) met topvoetballer Cristiano Ronaldo

"Tijdens het onderzoek werd de dronken persoon geïdentificeerd als Ryan Garcia. Na verklaringen van het hotelmanagement te hebben verkregen, werd vastgesteld dat de heer Garcia een geregistreerde gast van het hotel was en schade had toegebracht aan een kamer en de gang van het hotel. Het hotelmanagement verzocht om de arrestatie van de heer Garcia wegens vandalisme."

"Ryan Garcia, een 25-jarige man uit Porter Ranch, Californië, werd gearresteerd voor PC 594(b)(1) - Felony vandalisme en door de brandweer van Beverly Hills naar een lokaal ziekenhuis vervoerd voor medische zorg."

Onzekere toekomst voor Garcia

De arrestatie en eerdere drugsschorsing werpen een donkere schaduw over Garcia's carrière. Het talent is onmiskenbaar, maar zijn gedrag buiten de ring dreigt hem parten te spelen. Of hij zijn weg terug naar de top kan vinden, is op dit moment onduidelijk.

De fans blijven achter met een mix van teleurstelling en onbegrip. Kan Garcia zich herpakken en zijn bokscarrière nieuw leven inblazen, of is dit het begin van het einde?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws