🎥 Nieky Holzken: 'Gevecht in Japan weer op speciale regels' Nieuws
Nieuws

🎥 Nieky Holzken: 'Gevecht in Japan weer op speciale regels'

🎥 Nieky Holzken: 'Gevecht in Japan weer op speciale regels'

Nieky Holzken is een van de beste vechters die ons land heeft voortgebracht, na jaren bij Glory als kampioen regerend nu onder de vleugels bij ONE Championship. In september hoopt hij terug te keren voor een gevecht in Japan.

Als vechter gaat Nieky Holzken geen uitdaging uit de weg. In zijn laatste gevecht tegen de legende Sexyama welke bestond uit een ronde boksen, MMA en kickboksen (Muaythai) kwam het niet verder dan ronde een. De Japanner leed een verlies op knock-out door de brute kracht van Holzken. Inmiddels in onderhandeling met ONE verwacht Holzken in september een terugkeer zo zegt hij tegen ChampsTalk.

"Ik ben in onderhandeling met ONE en de kans is groot dat ik in september vecht", zei Holzken. Op de vraag of hij MMA ambieert naast het kickboksen voor dat gevecht. "Misschien weer zoals laatst een mix van boksen, MMA en kickboksen."

Nieky Holzken is een van de beste vechters

Holzken is een van de populairste kickboksers en blijft graag actief. Naast zijn eigen loopbaan traint en coached hij samen met Sjef Weber nieuwe talenten. "Ik draag graag mijn ervaringen over aan de nieuwe lichting.

En dat doet Holzken met groot succes, veel van zijn vechters boeken grote successen in de sport. Ook zijn eigen zoon Geraldo heeft het talent van zijn vader overgenomen en behaalde al stevige winsten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws