Politie kansloos in gevecht! 'Slap zooitje' (video) Nieuws
Nieuws

Politie kansloos in gevecht! 'Slap zooitje' (video)

Politie kansloos in gevecht! 'Slap zooitje' (video)

De Politie zou beter getraind moeten worden in straat vechten, zo vindt prof vechter Tom de Blass. Deze uploade een video naar zijn social media waarin hij zijn commentaar geeft op het slappe gedrag van agenten die een man niet onder bedwang krijgen.

,,Maandag zal ik een video plaatsen waar een agent wordt getraind en hoe gemakkelijk het is om iemand te controleren op de grond", schrijft DeBlass. ,,Nu hoor ik het bullshit excuus "we kunnen geen armklem gebruiken". Uit de commentaren te lezen zijn de volgers van de vechter het met hem eens.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tom DeBlass (@tomdeblass)

Het slappe gedrag van de agenten in de video zit DeBlass kennelijk hoog; ,,Wat dacht je hiervan, ik wed om $ 20.000 dat ik alle mensen die je ongetraind tegenover mij zet, volledig kan beheersen, ZONDER een armklem of onderwerping toe te passen."

DeBlass lijkt een punt te hebben, ook in ons land is gebleken dat de gemiddelde agent niet voorbereidt is op een straat gevecht. Armklemmen zijn al een tijd lang onderdeel van discussie nadat deze werden ingezet met dodelijke gevolgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws