UFC-ster Diaz deelt klap uit aan vechtbaas White: 'Kan ik nu gaan' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Diaz deelt klap uit aan vechtbaas White: 'Kan ik nu gaan'

UFC-ster Diaz deelt klap uit aan vechtbaas White: 'Kan ik nu gaan'

Nate Diaz reageert nadat Dana White beweert dat hij "hem gevechten heeft aangeboden" en hem niet gegijzeld houdt. ,,In de afgelopen 9 maanden kreeg ik 0 gevechten aangeboden en ik vroeg om 5 legitieme tegenstanders", aldus Diaz.

UFC-ster Nate Diaz heeft gereageerd nadat Dana White beweerde dat de UFC "hem gevechten heeft aangeboden" en hem niet gegijzeld houdt. Eerder deze week uitte Diaz zijn frustratie over het niet kunnen uitvechten van zijn UFC-contract.

Diaz beschuldigde Dana White en de UFC ervan hem "gegijzeld" te houden omdat hij free agency wil testen. Na het UFC Long Island-evenement van gisteren sprak White met verslaggevers waar hij reageerde op de beschuldigingen van Diaz.

Kan ik gaan

,,We kunnen jongens niet gegijzeld houden", zei White. ,,Het is onmogelijk. Ik ben je drie gevechten per jaar schuldig. Als ik niet drie keer per jaar een gevecht geef, moet ik je betalen. Hoe kan ik hem gegijzeld houden."

Een boze Diaz hoorde de opmerkingen van de UFC-president en sloeg terug met de volgende opmerkingen op Twitter: ,,Dana zei dat Francis Ngannou gewond was en op dit moment niet kon vechten. Idk waarom hij zo in de war was in het interview. En in de afgelopen 9 maanden kreeg ik 0 gevechten aangeboden en ik vroeg om 5 legitieme tegenstanders.. Bedankt voor de vriendelijke woorden kan ik nu gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws