Simpele Simon (52) knock-out geslagen door 19-jarige rivaal Boks Nieuws
Boks Nieuws

Simpele Simon (52) knock-out geslagen door 19-jarige rivaal

Simpele Simon (52) knock-out geslagen door 19-jarige rivaal

Ed Matthews schakelde 'Simple Simon Colbran' uit, slechts 48 seconden in hun TikTok-gevecht. Simon (52) nam het op tegen Matthews (19) in de headliner van Kingpyn's 'Settling Scores' evenement in Londen gisteravond.

Er was een enorm leeftijdsverschil tussen de twee TikTok grootheden uit Engeland en dat was te zien vanaf de eerste bel. Matthews was vanaf het begin verreweg de dominante vechter. Hij verbijsterde zijn tegenstander slechts een paar seconden in het gevecht met een rechterhand.

Simpel

Ondanks dat hij talloze keren werd geraakt, bleef Colbran naar voren lopen en straf op zich nemen. En het was allemaal voorbij toen Colbran op het doek viel nadat hij een linkse hoek op het hoofd had genomen.

Matthews zei na het gevecht: “Fair play voor Simon om in te stappen, kan het niet helpen, maar respecteer dat. Ik wist dat ik hem in de eerste ronde zou uitschakelen en ik zit voor de lange termijn in dit spel." Vervolgens daagde hij AnEsonGib uit, die in 2020 tegen Jake Paul vocht, evenals mede-TikTok-ster Bryce Hall.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws