'Pak slaag voor voetballer Zlatan Ibrahimovic!' MMA-vechter is het helemaal zat Nieuws
Nieuws

'Pak slaag voor voetballer Zlatan Ibrahimovic!' MMA-vechter is het helemaal zat

'Pak slaag voor voetballer Zlatan Ibrahimovic!' MMA-vechter is het helemaal zat

Zlatan Ibrahimovic de grote voetbalster is uit voor een gevecht door De Fame MMA vechter Dariusz "Daro Lew" Kaźmierczuk. Deze wil wraak nemen op de voetballer en deelt op social media al een pak slaag uit.

Dariusz "Daro Lew" Kaźmierczuk daagt opnieuw de voormalige voetbalster Ibrahimovic uit om te vechten, na een eerdere poging. De voetballer reageerde onmiddellijk op de uitdaging van de buitenissige vechter en noemde deze een pannenkoek.

De reden dat met Zlatan Ibrahimovic wil vechten is volgens de Pool om wraak te nemen voor de dod van een Leeuw. In 2011 haalde Ibrahimovic zich de woede op de hals van het publiek omdat hij een leeuw had doodgeschoten tijdens een jachtpartij.

"In 2011 doodde een zekere klootzak genaamd Ibrahimović een leeuw. Hij ging met een stel ezels mee en ze doodden een leeuw om hem als trofee aan de muur te hangen. Deze man heeft geen gevolgen ondervonden, zei Kaźmierczuk. "Ik heb een pak slaag voor hem klaar liggen."

De ervaren voetballer gaf botweg commentaar op de uitdaging van Kaźmierczuk en noemde hem een pannenkoek. Een gevecht tussen Zlatan Ibrahimovic en Kaźmierczuk interessant kunnen zijn. De voetballer is een zwarte band in Taekwondo en doet aan kickboksen. Eerder werd Ibrahimovic la uitgedaagd voor een gevecht door bokser en influencer KSI.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws