Paige VanZant's bizarre tatoeages onder vuur: 'Wat dom' Nieuws
Nieuws

Paige VanZant's bizarre tatoeages onder vuur: 'Wat dom'

Paige VanZant's bizarre tatoeages onder vuur: 'Wat dom'

Paige VanZant, voormalig UFC die Bare Knuckle Fighting Championship-vechter is geworden, is een ster op Instagram. Meestal zijn haar posts in sexy kleding of bijna naakt razend populair. Maar in plaats van haar gebruikelijke bikinifoto's, besloot Paige om te pronken met haar nieuwste handtatoeages.

De knappe VanZant liet een tatoeage zetten met de woorden 'Heart of a Warrior, Soul of a Lion' op de bovenkant van haar handen. Terwijl ze meestal veel liefde krijgt als ze berichten plaatst, viel deze helemaal niet in de smaak van de fans noemen deze de keuze bizar.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Paige VanZant (@paigevanzant)

Paige's volgers waren niet al te blij met haar nieuwe tatoeages, en natuurlijk lieten ze haar dat weten. De reactie van fans in de commentaren is … op zijn zachtst gezegd gemengd. De woorden "domste" en "slecht" worden heen en weer geslingerd. Een commentaar gever denkt na: "Is het niet het hart van een leeuw en de ziel van een krijger?"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Paige VanZant (@paigevanzant)

Op dit moment hangt de vechttoekomst van VanZant aan een zijden draadje. Ze sluit elke terugkeer naar de UFC grotendeels uit, maar ze blijft op het rooster bij Bare Knuckle Fighting Championship en begon onlangs ook bij AEW te trainen voor een professionele worstelcarrière.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws