Is Paige VanZant's blote-vuist bokscarrière ten einde? Nieuws
Nieuws

Is Paige VanZant's blote-vuist bokscarrière ten einde?

Is Paige VanZant's blote-vuist bokscarrière ten einde?

David Feldman, BKFC-voorzitter zei dat hij Paige VanZant graag weer zou zien vechten. Echter zegt de vechtbaas niet zeker te weten of de mooie blondine en Instagram ster nog wel een plek heeft in zijn organisatie.

Nadat VanZant week keer achtereen verloor in het blote vuist boksen, weet Feldman niet zeker weet of we haar ooit weer in die sport zullen zien. ,,We hebben met haar managementteam gesproken en eerlijk gezegd hangt het er om", zegt Feldman.

Bellator MMA

,,We zijn er niet 100 procent zeker van dat ze terugkomt bij BKFC. Het lijkt erop dat ze dat zal doen, maar als haar hart en passie is dat ze MMA nog een kans wil geven, zullen we haar die kans geven. Ik ben hier niet om iemand tegen te houden", aldus Feldman.

Onlangs verklaarde VanZant dat ze geïnteresseerd zou zijn om voor Bellator te vechten. De organisatie waarbij haar man, Austin Vanderford, momenteel de grootste kanshebber is voor de titel in het middengewicht tegen de Nederlander Gegard Mousasi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws