Paige VanZant stapt over naar boksen: 'maakt bokswedstrijd bekend' Nieuws
Nieuws

Paige VanZant stapt over naar boksen: 'maakt bokswedstrijd bekend'

Paige VanZant stapt over naar boksen: 'maakt bokswedstrijd bekend'

Paige VanZant, bekend van UFC en BKFC, heeft aangekondigd dat ze een bokswedstrijd heeft geaccepteerd. Dit nieuws deelde ze op haar podcast, waarbij ze aangaf dat ze na een aanbod van haar manager besloten heeft de stap naar het boksen te maken. "Ik werd eergisteren gebeld door mijn manager, en ik kreeg een gevecht aangeboden," zei VanZant. "Een bokswedstrijd, en ik heb het geaccepteerd. Ik weet niet of ik alle details kan geven, ik heb nog geen contract getekend. Ik heb het gevecht geaccepteerd."

Details over de wedstrijd

Hoewel VanZant de naam van haar tegenstander of de promotie waarmee ze werkt nog niet heeft bekendgemaakt, onthulde ze wel dat de wedstrijd naar verwachting in mei of juni zal plaatsvinden. Aanvankelijk was haar een datum in maart aangeboden, wat perfect zou zijn geweest vlak voor haar 30e verjaardag. "Ze boden me aanvankelijk de datum van 23 maart aan, wat perfect was," legde VanZant uit.

"Hell yeah, ik zou nog een gevecht kunnen doen voordat ik 30 word, omdat ik op 26 maart 30 word. Dus ik vertelde mijn manager f*** yeah, ik neem het. Ik ga terug naar boksen. Ik was gewoon echt opgewonden. De kans was echt cool. Dus het was perfect, een trainingskamp van acht weken, ik heb niet lang om te stressen of over te denken, of iets dergelijks, dus dat is perfect. Het blijkt dat het niet op 23 maart zal zijn."

VanZant gaf toe dat ze had verwacht terug te keren naar BKFC, waar ze een lucratieve deal had getekend na haar vertrek uit de UFC. Maar de kans om in het boksen te concurreren was te goed om te laten schieten. "Handschoenen aan, het is gewoon puur boksen," zei ze. "Ik dacht dat mijn volgende gevecht een bare-knuckle bokswedstrijd zou zijn, maar deze kans kwam voorbij, en ik was gewoon van fuck it, laten we gaan. Dus nam ik een gevecht."

Naast het nieuws over VanZant, onthulde haar echtgenoot Austin Vanderford dat hij zijn vrijlating uit Bellator MMA heeft onderhandeld, wat gebeurde met nog één gevecht over op zijn contract. Tot nu toe heeft hij zijn volgende gevecht nog niet geboekt, hoewel hij verzocht heeft om later dit jaar op dezelfde kaart als zijn vrouw te staan.

Buiten een potentiële bokswedstrijd zei Vanderford dat zijn langetermijndoel is om een plek op de UFC-rooster te verdienen, een kans die hij misliep toen hij een gevecht won op Dana White's Contender Series maar geen contractaanbieding ontving. "Toen ik begon met vechten, zag ik de UFC altijd als de nummer één plek, en we gingen altijd heen en weer," zei Vanderford. "Nu ben ik op een punt waar ik echt graag de kans zou krijgen om in de UFC te vechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws