Vechtsportwereld steunt Robbie Hageman in zijn strijd tegen ziekte: 'benefiet gala' Nieuws
Nieuws

Vechtsportwereld steunt Robbie Hageman in zijn strijd tegen ziekte: 'benefiet gala'

Vechtsportwereld steunt Robbie Hageman in zijn strijd tegen ziekte: 'benefiet gala'

Robbie Hageman, de voormalige Glory Kickbokser, ondervindt een golf van steun voor zijn strijd tegen een hersentumor. Ondanks de belofte van UFC-ster Conor McGregor om er voor Robbie te zijn, die echter geen vervolg kreeg, blijven Robbie en zijn omgeving strijdbaar om het benodigde bedrag voor een behandeling in Amerika bij elkaar te krijgen.

In een poging om bij te dragen aan de financiering van deze essentiële behandeling, organiseert sportschoolhouder en kickbokser Joey Smits op 2 maart een benefiet event. Dit evenement is niet alleen een fondsenwerver maar ook een demonstratie van solidariteit en steun voor Hageman in zijn gevecht tegen deze ernstige ziekte.

Sportschoolhouder zet zich in voor Robbie

"Zoals vele van jullie weten organiseren we een benefiet gala om geld in te zamelen voor de hersentumor behandeling van Robbie Hageman in Amerika," verklaart Smits. Het evenement zal bestaan uit een demo/sparring toernooi voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar, waarbij gyms zonder VA-keurmerk ook mogen inschrijven. Het unieke aan dit evenement is dat de volledige opbrengst gedoneerd zal worden aan Robbie Hageman, een gebaar dat de gemeenschap en de sportwereld samenbrengt in een tijd van nood.

Vechtsportwereld steunt Robbie Hageman in zijn strijd tegen ziekte: 'benefiet gala'

Aanmelden voor het evenement kan via teamsmits@hotmail.nl, een oproep die hopelijk zal resulteren in een significante bijdrage aan de behandeling van Hageman. Dit initiatief toont de kracht van gemeenschap en de bereidheid om elkaar te helpen in moeilijke tijden.

Het benefiet event belooft niet alleen een dag van sportieve prestaties te worden, maar ook een symbool van hoop en steun voor Robbie Hageman en zijn familie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws