'Opzouten!' UFC-ster Sterling zonder pardon op straat gezet Nieuws
Nieuws

'Opzouten!' UFC-ster Sterling zonder pardon op straat gezet

'Opzouten!' UFC-ster Sterling zonder pardon op straat gezet

In een onverwachte wending bij UFC 296, werd voormalig bantamgewicht kampioen Aljamain Sterling de toegang tot de T-Mobile Arena geweigerd eerder vandaag.

Sterling's teleurstelling bij de T-Mobile Arena

Kampioen Sterling, die van plan was om het actie volle UFC 296 bij te wonen, kwam voor een onaangename verrassing te staan toen hij ontdekte dat zijn tickets waren ingetrokken. Op sociale media uitte Sterling zijn frustratie en verontschuldigde zich bij fans die hij niet kon ontmoeten vanwege de toegangsproblemen.

Sterling zocht naar alternatieve manieren om alsnog de arena binnen te komen, waarbij hij zelfs openlijk om hulp vroeg via sociale media. Maar Sterling werd zonder op straat gezet door de security.

Ongebruikelijke situatie voor een voormalig kampioen

Het incident benadrukt een zeldzame situatie waarin een voormalig UFC-kampioen moeite heeft om toegang te krijgen tot een evenement waar hij zelf deel van uitmaakt. De situatie van Sterling werpt licht op de mogelijke complicaties die kunnen ontstaan door laatste-minuut wijzigingen in evenementen zoals UFC 296.

De gemeenschap en fans reageerden met verbazing en steun voor Sterling, die een bekende en gerespecteerde figuur is in de UFC-wereld. Door het incident miste Sterling de kans om live getuige te zijn van de gevechten bij UFC 296, een evenement dat hij had gepland bij te wonen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws