'Vuile naaistreek!' NL Kickbokser De Koning moest verliezen van Japanner Kenta Nanbara Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Vuile naaistreek!' NL Kickbokser De Koning moest verliezen van Japanner Kenta Nanbara

'Vuile naaistreek!' NL Kickbokser De Koning moest verliezen van Japanner Kenta Nanbara

Victor de Koning maakte vandaag zijn opwachting tegen Kenta Nanbara tijdens het Glory vs Rise event in Sumida, Tokyo, Japan. De Koning werd daar volgens critici zwaar benadeeld.

Het gevecht tussen Victor de Koning en Kenta Nanbara startte vol actie waar in ronde de Nederlander Nanbara met een stevige rechterhoek stoot al bijna knock-out sloeg. Nanbara zichtbaar aangeslagen kwam terug en herstelde zich. Het was de inleiding voor een ware ringoorlog tussen de twee.

Victor de Koning werd zwaar benadeeld

De opvolgende twee rondes vergde veel van zowel de Koning als de Japanner die allebei zichtbaar leeg waren en zich naar het einde vochten. Toch was het de Koning die het voordeel leek te krijgen bij de uitslag.

Tot ieders verbazing besliste de jury dat er een vierde ronde moest volgen na een telling met een draw (gelijkspel). Dit luidde het einde in voor de Koning die compleet leeg was en geen antwoordt meet had op de afstraffing van Nanbara.

Het verlies roept boze reacties op van fans die vinden dat de Koning benadeeld werd; "Wat is dit, die Japanner moest natuurlijk winnen van Victor, wat een naaistreek", reageert een fan. "Het is algemeen bekend feit dat als je als Nederlander wilt winnen in het buitenland je dit het beste kunt doen via knock-out."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws