'Opgezwollen gezicht en Blauw oog!' Andrew Tate neemt flink pak slaag Nieuws
Nieuws

'Opgezwollen gezicht en Blauw oog!' Andrew Tate neemt flink pak slaag

'Opgezwollen gezicht en Blauw oog!' Andrew Tate neemt flink pak slaag

Andrew Tate over het oppakken van kickbokstraining. Veel mensen reageren op het feit dat ik een opgezwollen gezicht en een blauw ogen heb.

Voormalig kickbokskampioen Andrew Tate zit in huisarrest maar zit niet stil en pakte zijn training weer op. "Hoewel ik al 5 jaar met pensioen ben, behandelt mijn coach me nog steeds hetzelfde", zegt Tate. "Geen genade."

Andrew Tate kan nog best goed kickboksen

Tate heeft besloten om zijn kickbokstraining weer op te pakken, ondanks opmerkingen over zijn gezwollen gezicht en blauwe ogen. Hij verduidelijkt dat deze verwondingen niets te maken hebben met enige occulte praktijken met betrekking tot zwarte ogen.

Hoewel hij al 5 jaar met pensioen is, wordt hij nog steeds op dezelfde intense manier behandeld door zijn coach. Er is geen genade, zelfs niet voor een voormalig kampioen. Tate is vastbesloten de sport waar hij van houdt te blijven beoefenen en te laten zien dat hij nog steeds een geduchte tegenstander is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws