Wederom zware tegenslag voor Andrew Tate en broer Tristan na gang naar de rechtbank Nieuws
Nieuws

Wederom zware tegenslag voor Andrew Tate en broer Tristan na gang naar de rechtbank

Wederom zware tegenslag voor Andrew Tate en broer Tristan na gang naar de rechtbank

Andrew en Tristan Tate, maar ook Georgiana Manuela Naghel en Alexandra Luana Radu zullen nog langer onder huisarrest blijven, in afwachting van hun verdere vervolging.

Woensdag (vandaag 31 mei), besloot het Hof van Beroep van Boekarest dat de vier verdachten definitief onder huisarrest blijven. Andrew en Tristan Tate blijven dus onder huisarrest, zoals eerder besloten door de rechtbank van Boekarest op 19 mei 2023.

Het Hof verwierp de beroepen van Tate en de zijnen door verwijzing naar het Wetboek van Strafvordering. De rechtbank heeft ook de Tate en de medeverdachten verplicht om elk een bedrag van 300 lei te betalen als proceskosten aan de staat in het beroep.

Andrew en Tristan Tate voor lange tijd onder huisarrest

De verdachten worden onderzocht op basis van grootschalige activiteiten in de wereld van seksuele uitbuiting. Er is informatie verzameld tijdens de 29 huiszoekingen die sinds december 2022 hebben plaatsgevonden in Boekarest en Ilfov, Prahova en in de woningen die bezit en gebruikt werden door de verdachten. 11 luxe auto's werden ontdekt, eigendom van of gebruikt door de verdachten.

De 6 personen die seksueel zijn uitgebuit door deze organisatie, werden door de verdachten verleid, ontvoerd en ondergebracht in gebouwen in de provincie Ilfov. Er werd gebruik gemaakt van intimidatie, controle en andere psychologische tactieken. Om deze te dwingen seksuele activiteiten te verrichten en materiaal met pornografische inhoud te maken voor verspreiding op sociale media platformen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws