🎥 Andrew Tate laat geheime wapen zien in gevecht met de Matrix! 'Wudan rules' Nieuws
Nieuws

🎥 Andrew Tate laat geheime wapen zien in gevecht met de Matrix! 'Wudan rules'

🎥 Andrew Tate laat geheime wapen zien in gevecht met de Matrix! 'Wudan rules'

Andrew Tate kreeg gisteren weer een extra 30 dagen voor zijn kiezen waarin hij niet vrij mag rondlopen. Maar hij geeft de strijd niet op en laat zijn geheime wapen tegen de Matrix zien.

Om bezig te blijven verfijnd de voormalige kickbokser Tate zijn vechtskills die hij Wudan noemt, compleet met Nunchaku's zijn geheime wapen laat hij even zien hoe je de Matrix te lijf moet gaan. En hij doet het niet slecht.

De Matrix is schijnbaar een een onzichtbare vijand maar Andrew Tate is er van overtuigd dat deze kwade macht er alles aan doet hem van de straat te houden. Gisteren werd zijn huisarrest verlengd, maar ook al is hij in zijn eigen villa toch voelt het als tralies voor zijn deur.

"Vandaag kreeg ik nog eens 30 dagen huisarrest. Mij is niet verteld waarom. 3 maanden in een kerker, nu 3 maanden thuis", zegt Tate. "De politie bewaakt mijn huis, als ik wegga, brengen ze me terug naar de kerker. Ik ben dit jaar geen dag vrij geweest. Ik ben niet beschuldigd van enig misdrijf."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws