🎥 Bizar einde bokswedstrijd in Korea! 'Kon het niet meer inhouden' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Bizar einde bokswedstrijd in Korea! 'Kon het niet meer inhouden'

🎥 Bizar einde bokswedstrijd in Korea! 'Kon het niet meer inhouden'

Jae Sung Song scoorde een knockdown in de openingsronde en behaalde vervolgens een TKO overwinning in zijn gevecht met Kevin Aseniero die kotsend achterbleef afgelopen zaterdag.

Met een record van 3 overwinningen, 0 nederlagen en 1 gelijkspel, ging Song de boks strijd aan met Kevin Aseniero, die een ervaren vechter is met 10 overwinningen, 6 nederlagen en 1 gelijkspel.

De wedstrijd begon meteen intens, en Song toonde zijn kracht en precisie door Aseniero een knockdown te bezorgen in de openingsronde. Het leek erop dat Song de controle had over de wedstrijd, maar toen gebeurde er iets onverwachts.

Bokser kotst ring onder na stevige stoot

Terwijl hij op de grond steunde, begon Aseniero over te geven en was hij fysiek niet in staat om verder te gaan met het gevecht. "Ik kon het niet meer inhouden", zei Aseniero na het gevecht.

De scheidsrechter kwam tussenbeide en verklaarde het gevecht als een technische knock-out (TKO) in de vijfde ronde ten gunste van Jae Sung Song. Het was een ongewoon einde van de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws