🎥 Andrew Tate maakt journalist compleet af! 'Hitjob' Nieuws
Nieuws

🎥 Andrew Tate maakt journalist compleet af! 'Hitjob'

🎥 Andrew Tate maakt journalist compleet af! 'Hitjob'

Andrew Tate voormalig kickbokser en social mediapersoonlijkheid, heeft uitgehaald naar de BBC, nadat hij hun laatste interview had omschreven als een 'hitjob'.

De controversiële influencer Tate heeft een "ongecensureerde" versie van bijna 40 minuten gepost op de sociale mediaplatform Rumble. In zijn video bracht Tate een disclaimer aan, waarin hij aangaf dat de BBC ervan overtuigd had dat het een eerlijk en evenwichtig interview zou worden (bekijk het geheel interview hieronder).

Andrew Tate neemt BBC journalist goed te grazen

Hoewel Tate uiteindelijk toestemde vanuit zijn huis in Roemenië, blijkt uit het resultaat dat de BBC alle afgesproken vragen in de wind hebben geslagen. Tate, die bekend werd via bepaalde TikTok-clips, heeft ontkent schuldig te zijn aan verkrachting, mensenhandel en het exploiteren van vrouwen. Ook stelt hij dat hij zichzelf moet beschermen aangezien een juridische zaak in Roemenië nog steeds gaande is.

Hoewel hij beweert menig vrouw heeft verdedigd, weigerde hij commentaar te geven op de getuigenissen van een ongenoemde vrouw. Daarnaast beweert hij dat hij slechts het doelwit is vanwege zijn invloed, niet omdat hij iemand heeft gekwetst. Uit woordenwisselingen is gebleken dat Tate hysterisch reageerde en weigerde op bepaalde vragen te antwoorden.

De BBC heeft hierop gereageerd met een verklaring, waarin zij erop weesn dat er geen vragenlijst was, maar alleen onderwerpen die besproken zouden worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws