'Open de sportscholen!' Topkickbokser klaar met lockdown maatregelen Nieuws
Nieuws

'Open de sportscholen!' Topkickbokser klaar met lockdown maatregelen

'Open de sportscholen!' Topkickbokser klaar met lockdown maatregelen

Jorina Baars, een van Nederlands bekendste kickboks kampioenen pikt het niet. Weer een lockdown, open die sportscholen. De vechter doet een oproep aan de gemeentes op social media, open de sportscholen.

Gisteravond werd weer een lockdown aangekondigd, met als gevolg alle niet essentieel winkels dicht maar ook de sportscholen. Het merendeel van de Nederlandse sport en overige ondernemers kunnen het niet meer volgen want sport is juist gezond, ook minister president Rutte beaamde dit in zijn persconferentie.

'Open de sportscholen!' Topkickbokser klaar met lockdown maatregelen

Toch werd besloten ook de deuren van de sportscholen te sluiten. Op Facebook doet Baars een oproep aan gemeentes niet te luisteren naar het in goeden van Baars wanbeleid. Baars is meervoudig wereldkampioen en prof-vechter, stond bij Bellator kickboxing in de ring en is de huidige Lion Fight weltergewicht thaiboks wereldkampioene.

Dit kan toch niet

,,OPROEP AAN ALLE GEMEENTES! De gemeentes moeten opstaan tegen dit wanbeleid van de regering. Als de gemeentes hun ondernemers gewoon hun ding laten doen", schrijft Baars. ,,Ipv de nietszeggende en niet kloppende regeltjes na te leven. Rutte zegt sporten is goed, gezond en dus belangrijk….. en wat doen ze sportscholen dicht flikkeren."

Niet alleen Baars is verbaast over het sluiten van de sportscholen, gisteren liet de bekende coach en sportschoolhouder in een exclusief interview met onze site blijken er niets meer van te snappen. Verwacht wordt dat meer bekende vechtsporters zich zullen uitspreken over de nieuwe lockdown maatregelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws