'UFC teken Jarno Errens! NL Supertalent pakt titel in Duitsland Nieuws
Nieuws

'UFC teken Jarno Errens! NL Supertalent pakt titel in Duitsland

'UFC teken Jarno Errens! NL Supertalent pakt titel in Duitsland

Jarno Errens is met recht een van Nederlands grootste MMA-talenten. Gisteravond versloeg de Nederlander in Düsseldorf de tot nu toe ongeslagen Max Coga om de NFC vedergewicht titel.

Voor de diehard MMA-fans is Errens geen onbekende, in Duitsland maakte de Nederlander maar weer eens duidelijk dat hij klaar is voor het wereldtoneel. ,,Het wordt zo langzaam aan tijd dat de UFC Jarno op contract zet", is te lezen in de reacties op social media.

Wij spraken met Errens die zegt absoluut zeker de UFC te zien als de ultieme stap in zijn vecht carrière. ,,De UFC moet mijn volgende stap worden, ik ken mensen om Dana White heen (UFC-president. red.) en deze hebben mijn gewonnen partij van gisteren aan hem getoond", aldus Errens.

Korte metten

De Nederlander maakte korte metten met Coga die beloofd had hem met een verlies naar Nederland te sturen, echter draaide Errens de boel om en boekte in 67 seconden een knock-out winst. ,,Coga daagde mij voor de wedstrijd uit en zou mij een lesje leren, dat lesje kreeg hij zelf. Ik ben geen prater maar doen dat heb ik weer laten zien. "

Errens die bij diverse grote organisaties in de MMA-kooi stond zoals UAE warriors, EFC en nu de NFC kampioen is heeft een stevig team achter zich staan. ,,Ik ben blij met mijn team, trainer en sponsoren, hierdoor kan ik mij compleet focussen op de sport, wat nu resulteert in deze titel."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws