Oog uit hoofd geslagen! Vechter met spoed naar ziekenhuis (video) Nieuws
Nieuws

Oog uit hoofd geslagen! Vechter met spoed naar ziekenhuis (video)

Oog uit hoofd geslagen! Vechter met spoed naar ziekenhuis (video)

Mark Martin werd tijdens zijn PFL Challenger Series 2-wedstrijd afgelopen nacht dusdanig geblesseerd dat zijn oog uit diens hoofd puilde. Nog voordat de officiële beslissing bekend werd gemaakt werd Martin met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij PFL Challenger Series 2 verloor Martin van Dilano Taylor door doktersonderbreking tussen de eerste en tweede ronde. Bijna onmiddellijk nadat de ringarts in de kooi kwam, werd het signaal gegeven dat het gevecht voorbij was. Martins oog puilde uit zijn hoofd.

Naar het ziekenhuis

Martin (7-2) had al vroeg succes, maar een paar harde schoten van Taylor (8-1) veroorzaakten zwelling en schade aan het linkeroog van Martin. Toen hij zich omdraaide en naar de camera keek, werd de ernst van de verwonding duidelijk.

Het oog was niet alleen gezwollen, het stak op groteske wijze uit de oogkas. De organisatie kondigde aan dat Martin,minuten nadat het gevecht was gestopt naar een plaatselijk ziekenhuis zou gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws