Tarik Khbabez: 'Ik ben klaar bij Glory als ik in mei niet vecht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tarik Khbabez: 'Ik ben klaar bij Glory als ik in mei niet vecht'

Tarik Khbabez: 'Ik ben klaar bij Glory als ik in mei niet vecht'

Tarik Khbabez zegt te stoppen met vechten voor Glory als hij dit voorjaar niet vecht. Ook vindt hij de Glory zwaargewicht divisie raar in elkaar steken. ,,Iedereen wint of verliest van elkaar. Van die hele zwaargewicht ranking klopt niets. Ik sta ineens op nummer 9 terwijl ik van Levi Rigter gewonnen heb. "

Khbabez zegt dat hij een rematch wil tegen Plazibat maar dat Glory hem de ze niet geeft. Deze wil hem tegen een laag gerangschikte vechter de ring in sturen. ,,Glory heeft mij een gevecht aangeboden tegen een vechter met maar vier A partijen, ik wil een top 10 vechter, net als mijzelf."

Dan ben ik er klaar mee

,,Glory zegt dat ik eerst weer moet opbouwen, maar ik heb één partij verloren. Wat moet ik opbouwen dan? Geef mij een goede tegenstander of ik vecht niet. Doen ze dat niet dan wacht ik tot mijn contract afgelopen is en zie ik wel wat ik ga doen. "

,,Ik wil vechten tegen mensen van naam. Dan ben ik ook gemotiveerd om te vechten. Toen ik hoorde wie mijn volgende tegenstander werd had ik geen eens zin om te trainen. Heel mijn motivatie is weg", aldus Khbabez die zegt in mei een gevecht te willen anders is hij er klaar mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws