šŸŽ„ ONE Vechtbaas zorgt voor schok: 'Laat vertaler huilen in de ring' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ ONE Vechtbaas zorgt voor schok: 'Laat vertaler huilen in de ring'

šŸŽ„ ONE Vechtbaas zorgt voor schok: 'Laat vertaler huilen in de ring'

Chatri Sityodtong, de CEO van de vechtsportorganisatie ONE Championship, zorgde vandaag voor sensatie. Hij verraste 'Frank', de Thaise vertaler die gewoonlijk in de ring staat om voor de vechters te spreken, met een aanzienlijke bonus, live op televisie.

Terwijl de toeschouwers zich verheugden op een avond vol spannende gevechten, werd Frank onverwachts in het middelpunt van de aandacht geplaatst. Tijdens een pauze in het evenement maakte Chatri Sityodtong een aankondiging die niemand had zien aankomen. In plaats van een vechter, kon Frank zelf een dikke bonus ontvangen voor zijn uitstekende werk als vertaler.

Chatri Sityodtong is een man met een gouden hart

De verbazing en vreugde op het gezicht van Frank waren duidelijk zichtbaar toen hij te horen kreeg dat hij maar liefst 10.000 dollar zou ontvangen als erkenning voor zijn bijdrage aan de organisatie. Dit bedrag is meer dan drie keer het gemiddelde jaarsalaris in Thailand, waardoor het gebaar des te opmerkelijker is.

Overweldigd door emotie en dankbaarheid, kon Frank zijn tranen niet bedwingen en zonk hij op zijn knieƫn in de ring. Hij richtte zich tot Chatri Sityodtong en uitte zijn diepe waardering voor de verrassende bonus.

Een opmerkelijk en emotioneel moment tijdens het ONE Friday Fights 38-evenement in het historische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws