Geheugenverlies na brute wangklap! 'Waar ben ik?' Nieuws
Nieuws

Geheugenverlies na brute wangklap! 'Waar ben ik?'

Geheugenverlies na brute wangklap! 'Waar ben ik?'

Kris Kennedy raakte zijn geheugen kwijt door deelname aan het debuut van Power Slap gisteren. De wangklap kwam zo hard aan dat hij volledig de draad kwijt was.

UFC baas Dana White's Power Slap League werd gisteravond voor het eerst uitgezonden. White kocht de rechten van de organisatie in de hoop het tot een succes te maken. Echter krijgt hij veel commentaar na het zien van de eerste beelden waar mannen en vrouwen elkaar op de wangen slaan tot ze erbij neer vallen.

Een van de deelnemers Kris Kennedy werd zo hard geraakt dat hij zij geheugen verloor. Hij kreeg zo'n harde klap van Chris Thomas dat hij totaal out was. Een dokter zei: "Je kunt nu op je kont gaan zitten. De dokter is naast je oké, je bent bewusteloos geraakt."

Hij wist van niks meer

Kennedy antwoordde: "Ik werd knock-out geslagen, wat was ik aan het vechten?" Kennedy sprak duidelijk met dubbele tong en had nog steeds de handen van medische professionals nodig om hem overeind te houden.

De dokter antwoordde: "Ja, u doet mee aan wang klappen." Geheugenverlies op korte termijn kan optreden na een hersenschudding door een meedogenloze KO, maar Kennedy was zelfs vergeten waarom hij was uitgeschakeld, of dat hij zelfs in de competitie had gevochten. Kennedy kon niet opstaan toen de uitslag bekend werd gemaakt, terwijl zijn tegenstander zich met opgeheven hand op de borst sloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws