UFC-sterren McGregor en Ferguson gaan strijd aan? 'Ik ben klaar klootzakken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-sterren McGregor en Ferguson gaan strijd aan? 'Ik ben klaar klootzakken'

UFC-sterren McGregor en Ferguson gaan strijd aan? 'Ik ben klaar klootzakken'

Tony Ferguson zegt dat hem is aangeboden om samen met UFC-ster Conor McGregor The Ultimate Fighter te coachen.

In een Instagram-bericht van gisteren beweerde McGregor dat de UFC hem nog een doorstart heeft aangeboden om The Ultimate Fighter (TUF) te coachen. TUF is het talenten programma waar atleten tegen elkaar vechten om een UFC-contract te bemachtigen.

McGregor heeft niet meer gevochten sinds een doktersonderbreking tegen Dustin Poirier bij UFC 264. Sindsdien herstelt hij van een beenblessure, maar hij lijkt vastbesloten te blijven om dit jaar terug te keren naar de Octagon. Een exacte tijdlijn voor de terugkeer van McGregor is onzeker en hij blijft nog steeds afwezig in de USADA-doping testpool. Hij moet zes maanden door USADA worden getest voordat hij in aanmerking komt om te vechten.

Ferguson en McGregor eindelijk tegenover elkaar

Temidden van dit verwachte wachten in 2023, lijkt McGregor een optreden in de rij te hebben staan voorafgaand aan zijn langverwachte terugkeer naar de Octagon. “Ik heb zojuist het aanbod gekregen om deze rol weer te coachen. Ik vind het leuk" schreef McGregor op Instagram. "Het is volledige onderdompeling die nodig is. Ik zie vechters in de rij staan. Ik weet wat ons te wachten staat, ik ben klaar, klootzakken."

Ferguson zegt dat hem ook een TUF-rol is aangeboden en wel als tegencoach voor McGregor "Ik ben gevraagd om te coachen op TUF tegen McGregor", beweerde Ferguson. De uitgesproken Ferguson is een voormalig winnaar TUF en won het 13e seizoen tegen Ramsey Nijem op weltergewicht. Naast Tony Ferguson heeft ook Michael Chandler deze week interesse getoond in het coachen van TUF tegenover McGregor. Als de beweringen van Ferguson echter waar zijn, is hij veel dichter bij het feit dat zijn hoop werkelijkheid wordt.

Wie zou de beste coach van de twee zijn? Geen je reactie on de comments!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws