Nieky Holzken moet snel toeslaan in gevecht met Yoshihiro “Sexyama” Akiyama Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken moet snel toeslaan in gevecht met Yoshihiro “Sexyama” Akiyama

Nieky Holzken moet snel toeslaan in gevecht met Yoshihiro “Sexyama” Akiyama

Op 28 januari staan Nieky “The Natural” Holzken, meervoudig kickbokswereldkampioen, en MMA-legende Yoshihiro “Sexyama” Akiyama tegenover elkaar in een bijzonder gevecht bij ONE 165.

Dit unieke gevecht, dat plaatsvindt in de Japanse hoofdstad, zal worden uitgevochten onder speciale regels, waarbij elke ronde een andere vechtstijl hanteert.

Drie Rondes, drie vechtstijlen

De eerste ronde van het gevecht zal worden gevochten onder boksregels, de tweede ronde onder Muay Thai-regels, en de derde en laatste ronde onder MMA-regels. Beide vechters zullen de 4-ounce handschoenen dragen, wat een extra dimensie toevoegt aan dit veelzijdige gevecht.

Fans zijn zowel enthousiast als nieuwsgierig naar de uitkomst van dit gevecht, vooral gezien de verschillende achtergronden en vaardigheden van beide vechters.

De strijd tussen staande vechter en allrounder

Nieky Holzken, bijgenaamd “The Natural”, heeft zijn naam gemaakt met zijn snelle vuisten, met overwinningen in Muay Thai, kickboksen en boksen. Aan de andere kant was Akiyama een judo gouden medaillewinnaar die uitblonk in verschillende vechtsportdisciplines en later deze vaardigheden toepaste in MMA, waar hij kampioen werd in het K-1 HERO’s Light Heavyweight Grand Prix Tournament.

De eerste twee rondes zouden in het voordeel kunnen zijn van Holzken vanwege zijn uitgebreide ervaring in staande gevechten. De derde ronde, een MMA-gevecht, zou gevaarlijker kunnen zijn voor Holzken, aangezien hij minder ervaring heeft in MMA.

Snel toeslaan

Holzken zou dus snel moeten toeslaan om de Japanner te laten wankelen. Akiyama, bekend om zijn knock-out overwinningen in de allesomvattende sport, zal zijn veerkracht moeten tonen tegen een gevreesde staande vechter als Holzken.

Als hij de vroege rondes kan doorstaan, heeft “Sexyama” de kans om de Nederlander mee te nemen naar zijn wereld. Fans en insiders kijken reikhalzend uit naar dit spannende en unieke gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws