Nieky Holzken gaat uniek gevecht aan in Japan: 'Dit wordt legendarisch' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken gaat uniek gevecht aan in Japan: 'Dit wordt legendarisch'

Nieky Holzken gaat uniek gevecht aan in Japan: 'Dit wordt legendarisch'

Op 28 januari stapt Nieky Holzken in de ring tegen Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama in Tokyo, Japan. Dit gevecht, dat vandaag is bevestigd, belooft een unieke ervaring te worden in de wereld van de vechtsport.

Drie stijlen, één Gevecht

Zowel Nieky Holzken, 40 jaar oud, als Akiyama, 49, zijn erkende legendes in hun sport. Ze zullen een bijzonder gevecht aangaan dat in deze vorm nog niet eerder is voorgekomen.

Het gevecht zal bestaan uit drie rondes, beginnend met een boksronde, gevolgd door een Muaythai ronde en afsluitend met een MMA-gevecht allen van 3 minuten ieder.

Holzken's vechtershart en voorbereiding

Nieky Holzken, bekend om zijn onverzettelijke vechter hart, heeft het gevecht tegen Akiyama op korte termijn geaccepteerd. "Ik zie het als een extra uitdaging om tegen een legende als Akiyama te gaan vechten", aldus Holzken. Zijn coach, Sjef Weber, benadrukt de bereidheid en constante gevechtsklaarheid van Holzken:

"We nemen het gevecht last minute aan, niet alleen vanwege de uniekheid, maar ook omdat Nieky altijd klaar is om te vechten."

Een historisch gevecht

Dit gevecht tussen Holzken en Akiyama belooft een historisch moment te worden in de vechtsportwereld. Ongeacht de uitkomst zullen beide vechters een onuitwisbare indruk achterlaten en hun status als sportlegendes verder verstevigen. Dit unieke driestijlen gevecht zal ongetwijfeld de aandacht trekken van vechtsportfans wereldwijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws